Kazein impregnacija
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15454,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Kazein impregnacija

14,50€

 

PDV uključen u cijenu

 

Bezbojni temeljni premaz koji se koristi prije nanošenja zidnih boja i žbuka u interijeru. Služi za bolje prianjanje naknadnih premaza.  Prodire duboko, učvršćuje i izjednačava upojnost površine te je jednostavan za korištenje. Premaz se miješa s vodom i ravnomjerno se nanosi četkom.

9 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: 0001 Kategorija:
Opis
OPĆENITO

Višestruko primjenjiva bezbojna impregnacija za naknadne premaze Kazein boje – glinene boje, vapnene boje i za sve ostale Kreidezeit žbuke. Kreidezeit kazein impregnacija nema nikakav reducirajući učinak na difuznost podloge ( SD vrijednost je manja od 0.01 m ) te je zbog toga idealna impregnacija.

PRIMJENA

Prikladna za obradu svih netretiranih i upijajućih podloga kao što su glina, vapno, vapneni cement, gips, žbuke, gips karton, ploče s gipsanim nitima, kamen i beton. Preporučuje se za impregnaciju površina koje su upijajuće i koje želimo obnoviti. Koristi se za pripremu površine prije renoviranja, na primjer s Kreidezeit kazein bojama, glinenim bojama, vapnenim bojama i disperzivnim bojama. Neprikladna je za sve glatke, neupijajuće površine i podloge koje su stalnom dodiru s vlagom. Za transparentno učvršćivanje žbuka, osobito glinenih žbuka u interijerima, potrebno je napraviti probnu površinu  (pogledaj pod stavak PRIJEDLOZI).

NAPOMENA: Upotreba kazein impregnacije unutar spektra različitih Kreidezeit boja i žbuka je opisana u informacijama o tim određenim proizvodima.

SVOJSTVA
  • prah koji je potrebno otopiti s vodom
  • snižava sposobnost upijanja kod jako upijajućih podloga i dovodi u ravnotežu različite sposobnosti upijanja kod jedne te iste podloge
  • učvršćuje lagano pjeskovite podloge (vrlo dobra moć prodiranja)
  • visoka sposobnost difuzije, odnosno prodiranja
  • bez konzervansa
  • ostatke boja moguće je kompostirati

SASTAV

kazein, soda

POTROŠNJA

Ovisno o upojnosti podloge, 250 g praška dostatno je za 40-60 metara kvadratnih.

Dodatne informacije
Težina 0,25 kg
Pakiranje

250 g