Pasta za skidanje boje na drvetu
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15558,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Pasta za skidanje boje na drvetu

14,00€

 

PDV uključen u cijenu

 

Primjenjuje se za skidanje boja i lakova s drva, kao i većine lakova alkidnom smolom. Nije prikladna za akrilne lakove. Ako se koristi za drvo koje sadrži biljno štavilo, npr. hrast, postoji opasnost da pocrni.

10 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: 0017 Kategorija:
Opis

SVOJSTVA:

Vrlo alkidna, vapnena pasta- pasta mazivog sapuna, koja se može koristiti nekoliko puta i čiji su svi sastojci prirodnog podrijetla.

SASTOJCI:

Vapno, mazivi sapun, kalijeva lužina, ksantan, alkohol dobiven vrenjem

ALAT KOJI SE MOŽE KORISTITI:

Sav alat koji je postojan na lužinu npr. od sintetičnih tvari ili plemenitog čelika, kao i četke od prirodne dlake.

OBRADA:

Pastu za skidanje boje s drva promiješati i nanijeti 2-3 mm debeli sloj pomoću špatule. Nakon što pasta počne pucati i otpadati potrebno ju je preokrenuti te ponovno ravnomjerno razmazati. Nakon isteka vremena upijanja, pasta se uklanja te se može ponovno  koristiti (može se koristiti nekoliko puta).

Dodatne informacije
Težina 1 kg