Pasta za skidanje boje na drvetu
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15558,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Pasta za skidanje boje na drvetu

90,00 kn

 

PDV uključen u cijenu

 

Primjenjuje se za skidanje boja i lakova s drva, kao i većine lakova alkidnom smolom. Nije prikladna za akrilne lakove. Ako se koristi za drvo koje sadrži biljno štavilo, npr. hrast, postoji opasnost da pocrni.

7 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: 0017 Kategorija:
Opis

SVOJSTVA:

Vrlo alkidna, vapnena pasta- pasta mazivog sapuna, koja se može koristiti nekoliko puta i čiji su svi sastojci prirodnog podrijetla.

SASTOJCI:

Vapno, mazivi sapun, kalijeva lužina, ksantan, alkohol dobiven vrenjem

ALAT KOJI SE MOŽE KORISTITI:

Sav alat koji je postojan na lužinu npr. od sintetičnih tvari ili plemenitog čelika, kao i četke od prirodne dlake.

OBRADA:

Pastu za skidanje boje s drva promiješati i nanijeti 2-3 mm debeli sloj pomoću špatule. Nakon što pasta počne pucati i otpadati potrebno ju je preokrenuti te ponovno ravnomjerno razmazati. Nakon isteka vremena upijanja, pasta se uklanja te se može ponovno  koristiti (može se koristiti nekoliko puta).

Dodatne informacije
Težina 1 kg