Vapnena glet masa
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15553,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Vapnena glet masa

125,00 kn540,00 kn

 

PDV uključen u cijenu

 

Kreidezeit glet masa je lako obradivo i vezivno poboljšano mineralno sredstvo za punjenje na bazi vapna za unutarnje prostore. Koristi se za tanko slojne popravke i za zaglađivanje grubih zidnih površina. Tanke slojeve moguće je nakon 3 sata pošmirglati. Jačina nanosa iznosi 0 – 4 mm.

Clear
SKU: 0016 Kategorija:
Opis

PRIMJENA:

Ovaj se proizvod koristi u unutarnjim prostorima na svim nosivim, lagano upijajućim podlogama kao što su vapno i vapneno-cementne žbuke, gipsane žbuke i beton. Nadalje, prikladan je za nanošenje na cijele površine gipsanih ploča i gipsanih ploča s vlaknima nakon pokrivanja pukotina s materijalima koje preporučuju proizvođači ploča.

 

NAPOMENA: Proizvod nije prikladan za pokrivanje pukotina na gipsanim pločama.

Primjenjuje se na čvrstim disperzivnim boje od umjetne smole tek nakon napravljene probe s pozitivnim rezultatom. Ne primjenjivati na drvu i drvenim materijalima te disperzivnim bojama od prirodne smole.

 

SVOJSTVA:

  • prah koji se miješa s vodom
  • propustljivo
  • svi sastojci su prirodnog podrijetla
  • bez konzervansa
  • vegansko

SASTAV:

Mramorna granulacija, mramorno brašno, mramorno-vapneni hidrat,celuloza, metil-celuloza, kaolin

Dodatne informacije
Težina 25 kg
Pakiranje

5kg, 25kg