Vapnena boja
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15495,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Vapnena boja

195,00kn362,00kn

 

PDV uključen u cijenu

 

Kreidezeit vapnene boje prikladne su za unutarnje i vanjske prostore. Fino raspršeno mramorno vapno daje ovim vapnenim bojama jednu vrlo visoku bjelinu kao i veliku sposobnost vezivanja i ljepljivosti. Boje su bez dodatnih vezivnih sredstava od umjetne smole i sintetičkih pigmenata kao što je npr. titan bijela boja.

Clear
SKU: 0008 Kategorije: ,
Opis

Idealna je za vlažne prostorije. U pravilu se u unutrašnjosti nanosi u 2 sloja, a u otvorenim prostorima u 3 sloja. Nanosi se četkom ili fasadnom četkom i to unakrsnim potezom. Tijekom postupka sušenja dolazi do karbonizacije te boja reagira s kisikom i postaje vapnenac. Matirna je i može se tonirati sa svim našim pigmentima, Vapnene boje koje su tonirane prirodnim pigmentima mogu proizvesti površine s karakterističnim prelijevanjem u intenzitetu boje. Može se nanositi kitom, valjkom, zračnom špricom ili drugim raznim potezima.

 

POTROŠNJA:

5L / 33 m2,  10L / 65 m2

 

PRIKLADNE PODLOGE U UNUTARNJIM PROSTORIMA:

Netretirane mineralne žbuke, beton, kamen, cigla, gipsane ploče, gipsane ploče s vlaknima i žbuke (osim lanene boje), matirane i upijajuće disperzivne boje od umjetne smole NAPOMENA: potrebno je izvršiti probu s pozitivnim rezultatom).

 

NEPRIKLADNE PODLOGE:

Drvo, razna drvenarija, disperzivne boje od prirodne smole, premazi od uljene boje, umjetne površine, lanene boje, presijavajuće i neupijajuće površine kao i površine koje su stalno izložene utjecaju vode.

 

SVOJSTVA:

  • prikladno za suho brisanje i za špricanje
  • difuzijski otvoreno, antistatično
  • posebno prikladno za alergične ljude
  • elastično
  • dobra pokrivna sposobnost
  • više puta se može prebojati
  • dezinficirajuće, odbija plijesan, bez emisija
  • alkalno, pH 13
  • vegansko

SASTAV:

Mramorno hidratizirano vapno, mramorno brašno i pijesak, sinterirana voda, metil celuloza, limunska kiselina

Dodatne informacije
Težina N/A
Pakirane

5L, 10L