Temeljno ulje
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15565,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Temeljno ulje

115,00kn1.175,00kn

 

PDV uključen u cijenu

 

Temeljni premaz za sljedeće slojeve Kreidezeit uljnih boja na unutarnjim i vanjskim površinama. U unutrašnjosti može služiti kao jedini premaz na površinama koje se malo troše.

Clear
SKU: 0019 Kategorija:
Opis

OPĆENITO:

Klasični temeljni premaz za premaze uljenim bojama na drvo čini polu-ulje koje se sastoji od 50%  firnis lanenog ulja i 50% balzam terpentinskog ulja. Zbog male molekularne veličine  (cca. 50 x manje od sintetične smole) laneno ulje prodire vrlo duboko u podlogu i popunjava pore drva. Tako se omogućava izvrsna umreženost podloge  s uljenim premazima koji se na nju nanose.

 

PRIMJENA:

Temeljni premaz za unutarnji i vanjski prostor. Prikladno za neobrađeno drvo, pluto, prirodan kamen, terakotu i neutralne žbuke. U vanjskom području potrebni su dodatni premazi s pigmentiranom lazurom za drvo za vanjsku primjenu koja sadrži pigmente (art. 320-324) odnosno štand uljenom bojom (art. D1100-1112, D1600-1612) koja prekriva. Samo se može koristiti za unutarnji prostor na malo istrošenim površinama. Prikladno za klasično nauljene (lanenim uljem) površine.

Dodatne informacije
Težina N/A
Pakiranje

0,75L, 2,5L, 5L, 10L, 20L