Punski vosak
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15623,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Punski vosak

17,00€33,50€

 

PDV uključen u cijenu

 

Dodatni zaštitni premaz za mnoge površine koji  pouzdano odbija prljavštinu. Može se tonirati i polirati do visokog sjaja.

Clear
SKU: 0029 Kategorija:
Opis

Punski vosak je sapun pčelinjeg voska  koji ima konzistenciju masti. Pčelinji vosak se topi i pročišćava, a zatim se izbjeljuje aktivnim ugljenom i zemljom za izbjeljivanje. U postupku se taj izbijeljeni vosak pomiješa s kalijevim karbonatom. Tako se djelomično otapa u vodi te se može lako nanositi kistom i špatulom.

 

PRIMJENA:

Punski vosak služi kao mat ili sjajni premaz nakon poliranja voska za:

  • Stuccolustro i Tadelakt žbuke
  • imitacije mramora (npr. boje koje sadrže mramorno brašno)
  • enkaustika
  • premaze kazein bojom
  • kao dodatak kazein mramornoj boji ili lanenoj boji za tehnike oslikavanja šablonama
  • premaze koji se daju polirati

SVOJSTVA:

Konzistencija masti-paste, bez mirisa i bez organskih otapala (otapalo je voda). Nakon poliranja je svilenkastog do izrazito jakog sjaja te tako odbija prljavštinu. Antistatičan i difuzan je.

SASTAV:

Bez klora izbijeljen pčelini vosak bez ostataka, kalijev karbonat, voda.

Potrošnja: oko 30 ml / m2

Dodatne informacije
Težina N/A
Pakiranje

400g, 800g