Narančino ulje
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15646,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Narančino ulje

120,00 kn210,00 kn

 

PDV uključen u cijenu

 

Ulje narančine kore esencijalno je ulje dobiveno prešanjem narančine kore, a zatim destilacijom. Sadržano je u korici naranče na razini od 0,3-0,5%. Ovo esencijalno ulje koristi se i kao otapalo za smole i ulja u proizvodnji prirodnih boja, npr. kao aroma i miris u prehrambenoj i kozmetičkoj industriji.

 

Clear
SKU: 0034 Kategorija:
Opis

UPOTREBA:

Za razrjeđivanje masnih Kreidezeit  proizvoda: drvena glazura, uljana boja, tvrda ulja, krpeni vosak i prirodna ulja poput lanenog ulja, lanenog ulja i ulja od drvenih ulja.

SASTAV:

Ulje od narančine kore

Dodatne informacije
Težina 0.5 kg
Pakiranje

0,5L, 1L