Željezno oksidno crvena 110
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-16035,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Željezno oksidno crvena 110

11,50€20,00€

 

PDV uključen u cijenu

Clear
SKU: 0060 Kategorije: ,
Opis

Proizvode se reakcijom taloženja iz vodene otopine željeznog sulfata. Pigmenti željeznog oksida izuzetno su jaki, otporni na svjetlost, otporni na vremenske utjecaje i kompatibilni su sa svim vezivnim sredstvima.

 

Željezni oksidi i hidroksidi koristili su se kao pigmenti na špiljskim slikama još prije 35 000 godina. Afričke žene također su koristile ove pigmente za bojanje kuća. Ti su se pigmenti koristili i za oslikavanje tijela. KREIDEZEIT standardni pigmenti su toksikološki sigurni, pa su također odobreni za bojanje igračaka.

Dodatne informacije
Težina N/A
Pakiranje

175g, 500g