Pakiranja
Lazura sa Crvenom EngleskomLazura sa Terra di Siena paljenaVanjska lazuraDvorac MerseburgMerseburg prozori sa lazuromautobusna cekaona u JapanuAsaji Elementary Junjor High JapanSyouden Templa JapanOzun kastel Japandjeciji vrtic u Japanu

Lazura za drvo, vanjska – bezbojna

Od: 130.00 Kn

Clear selection
Kategorija: .

Opis proizvoda

OPĆENITO

KREIDEZEIT lazura za drvo za vanjsku primjenu vrlo je difuzna, te omogućuje  protok vlage iz unutrašnjosti drva   na van. Tako je drvo zaštićeno od propadanja uzrokovano nakupinom vlage. KREIDEZEIT lazura za drvo za vanjsku primjenu se ne ljušti, ne puca, već ostaje elastična, te površinski  vremenom nestaje, dok premaz ispod nje ostaje netaknut. KREIDEZEIT lazura za drvo za vanjsku primjenu se bez velikog održavanja jednostavnim čišćenjem i premazivanjem lako renovira.

ZAŠTITA DRVA KROZ KONSTRUKCIJU

Zaštite drva kroz konstrukciju tj. svaka mjera, koja održava drvo suhim, te sprječava zadržavanje vlage je najefektivnija zaštita drva. Već prilikom planiranja  treba uzeti u obzir krovne strehe, izradu utora za odvod vode, te stražnje ozračivanje šalunga.

PRIMJENA

Površinska obrada drva u unutarnjem i vanjskom prostoru. Lazuri treba dodati  svjetlosno postojane pigmente kako bi se u   vanjskom prostoru spriječilo da drvo postane sivo zbog UV-svjetla. Lazura se u unutarnjem prostoru može nanositi bez boje i bez pigmenata. Proizvod nije prikladan za podove. Ovom se lazurom ne mogu premazati već lakirane površine ili drvo koje  ima temeljni premaz ili premaze koji se tope u vodi.

SVOJSTVA

-odbija prljavštinu i vodu

-naglašava strukturu drva

-otporna na vremenske utjecaje, elastična

- transparentna, sjajna

- za samopigmentiranje

-difuzna na paru

-lako se obrađuje i vrlo je izdašna

-postojana na slinu i znoj prema DIN 53160

- gustoća: cca. 900g/l

SASTOJCI

Laneno ulje, štand ulje za drvo, laneno štand ulje, balzam terpentinsko ulje, cink kolofonij, bezolovne suhe tvari.

  • Potrošnja: 50 do 100ml / 1 m2
  • Pakiranja (0,75l / 12m2,  2,5l /m2, 5l / m2, / 10l / m2, 20l / m2,)  

Dodatne informacije

Pakiranje

20 l, 2,5 l, 10 l, 5 l, 0,75 l

Recenzije

Još nema objavljenih recenzija, želiš li objaviti svoju?

Be the first to review “Lazura za drvo, vanjska - bezbojna”