UIjna lazura
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15573,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

UIjna lazura

142,00 kn2.140,00 kn

 

PDV uključen u cijenu

 

KREIDEZEIT lazura za drvo za vanjsku primjenu vrlo je difuzna te omogućuje protok vlage iz unutrašnjosti drva prema van. Tako je drvo zaštićeno od propadanja uzrokovanog nakupljanjem vlage. KREIDEZEIT lazura za drvo za vanjsku primjenu se ne ljušti i ne puca, već ostaje elastična. Površinski vremenom nestaje, dok premaz ispod nje ostaje netaknut. KREIDEZEIT lazura za drvo za vanjsku primjenu se bez velikog održavanja jednostavnim čišćenjem i premazivanjem lako renovira.

Clear
SKU: 0020 Kategorija:
Opis

ZAŠTITA DRVA KROZ KONSTRUKCIJU:

Zaštite drva kroz konstrukciju tj. svaka mjera, koja održava drvo suhim, te sprječava zadržavanje vlage je najefektivnija zaštita drva. Već prilikom planiranja treba uzeti u obzir krovne strehe, izradu utora za odvod vode te stražnje ozračivanje šalunga.

PRIMJENA:

Površinska obrada drva u unutarnjem i vanjskom prostoru. Lazuri treba dodati svjetlosno postojane pigmente kako bi se u vanjskom prostoru spriječilo da drvo postane sivo zbog UV-svjetla. Lazura se u unutarnjem prostoru može nanositi bez boje i bez pigmenata. Proizvod nije prikladan za podove. Ovom se lazurom ne mogu premazati već lakirane površine ili drvo koje ima temeljni premaz ili premaze koji se tope u vodi.

SVOJSTVA:

  • odbija prljavštinu i vodu
  • naglašava strukturu drva
  • otporna na vremenske utjecaje, elastična
  • transparentna, sjajna
  • pogodna za samopigmentiranje
  • difuzna na paru
  • lako se obrađuje i vrlo je izdašna
  • postojana na slinu i znoj prema DIN 53160
  • gustoća: cca. 900 g/l

SASTOJCI:

Laneno ulje, štand ulje za drvo, laneno štand ulje, balzam terpentinsko ulje, cink kolofonij, bezolovne suhe tvari. (lanenim uljem) površine.

Dodatne informacije
Težina N/A
Pakiranje

0,75L, 2,5L, 5L, 10L, 20L