Karnauba vosak
Provjerena kvaliteta Kreidezeit 100% prirodnih proizvoda. Nudimo ekološko rješenje za bolju kvalitetu života u Vašem domu. Svi materijali i alat na jednom mjestu. Pogledajte našu ponudu!
impregnacija, žbuka, pigmenti, zidne boje, sjajni pigmenti, ulje za drvo, vosak za drvo, prirodne boje, kreidezeit, njega i zaštita drva
10
product-template-default,single,single-product,postid-15619,theme-bridge,bridge-core-2.6.4,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,translatepress-hr,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-24.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Shop

Karnauba vosak

80,00kn

 

PDV uključen u cijenu

 

Ova se emulzija koristi za njegu podmazane i voštane površine (drvo, pluto, kamen, keramika) i linoleum. Također, koristi se za podove i namještaj. Daje mutnim površinama svilenkasti sjaj i svjež izgled.

Smatra se osnovnom zaštitom za podmazane i voštane površine i to kao dio početne obrade. Emulzija je upotrebljavana kao dodatna zaštita od mehaničke abrazije, prljavštine, prašine i vode.

SKU: 0027 Kategorija:
Opis

Jedini je tretman za neobrađeni dio unutar drvenih ormarića. Suši se praktički bez mirisa i ne žuti. Omogućuje jednostavno brisanje.

Također, može se upotrebljavati kao obrada potplate za neobrađene drvene grede i obloge. Daje svilenkast izgled bez previše paljenja. Pruža svjetlosnu zaštitu od prljavštine i raznih tekućina. Čini površinu antistatičnom i prašina se može lakše ukloniti.

 

KREIDEZEIT Carnauba voštana emulzija vrlo je bogat koncentrat koji se razrjeđuje vodom i stoga je izuzetno ekonomičan.

Emulzija je samodostatna i ne treba je dodatno polirati.

NAPOMENA: Po potrebi se za daljnje povećanje sjaja može i dodatno ispolirati.

 

Vosak Carnauba dobiva se iz lišća brazilske palme. Tanki voštani film ima vodoodbojni učinak tijekom kišne sezone i štiti lišće od isušivanja tijekom ljeta.

KARAKTERISTIKE:

  • odbija prljavštinu i vodu
  • difuzibilno, antistatično
  • samosjajni
  • ne žuti
  • može se razrijediti  (otapalo je voda)
  • ugodan miris
  • brzo sušenje
  • jednostavno za obradu
  • veganskog podrijetla

SASTAV:

Voda, karnauba vosak, emulgator na bazi prirodnih masnih kiselina, konzervans za hranu: kalijev sorbat (E202).

Dodatne informacije
Težina 0,5 kg