Osim što su  100% Zero-HOS, prirodne boje su najzdravije i najekološkije boje na tržištu, također su zabavne i lako se nanose. Razumijemo da se mnogi ljudi po prvi put susreću sa prirodnim bojama pa evo nekoliko savjeta:

 

Mješanje i  toniranje

 • Zamješajte bijelu boju ili prah sa određenom količinom vode. Otopite pigment u malo vode, (pripazite da nema grudica). Ulite otopljeni pigment u tekuću boju i temeljito promješajte, najbolje koristiti električnu bušilicu sa nastavkom za mješanje  ili kuhinjski mikser.
 • Nakon mješanja dopustite boji da malo odstoji (cca pola sata..pogledajte podatke o proizvodu). Nakon perioda odmora ponovno temeljito promješati.
 • Količina vode određena na svakom pakiranju  dobra je početna točka. Možete dodavati malo vode da bi se postigla željena gustoća boje, ovisno koristite li četku, valjak ili zračnu špricu najbolje je krenuti sa malim dodavanjem.

 

 

 

Bojanje

 • Pobrinite se da je površina čista i bez prašine.
 • Uvijek završite cijeli zid odjednom. Nemojte prestati na sredini zida i dopustiti da se osuši jer to može dovesti do nejednakosti u tonu boje.
 • Zid treba biti obojan sa samo jednom serijom zamješane boje,  manje varijacije mogu nastati prilikom mješanja boje, dodavanja  vode i pigmenta. Ove razlike neće biti vidljive od zida do zida. Treba zamješati dovoljno količine boje da možete završiti jedan zid u istoj mješavini.
 • Imajte na umu da četka ostavlja strukturu i vidljive poteze. Testirajte na slabo vidljivom mjestu kako bi ste vidjeli je li to izgled kojeg želite.  Inače, korištenje valjka ostavlja glatku površinu. Iznimka su Strukturna boja i Vapnena boja-puna.
 • Nemojte se iznenaditi ako zamješana boja izgleda tamnije od one koju ste odabrali. Prirodne boje postaju svjetlije nakon što se osuše. Ako ste zabrinuti zbog boje, a željeli bi ste točno vidjeti kako će izgledati, napravite test površinu i pustite da se osuši. Uvijek možete dodati još pigmenta za jaču ili razrijediti za svjetliju.

 

 

Sušenje

 • Pogledajte podatke na proizvodu kako bi utvrdili koliko nakon mješanja boju  možete koristiti. Kazein boje treba koristiti unutar istog dana od mješanja.
 • Nemojte se bojati kad se prilikom sušenja pojave zamrljane fleke, to je normalno za prirodne boje, one će se osušiti u lijepu i jedinstvenu cjelinu.
 • Pokušajte biti pažljivi prema obojanim  zidovima u danima nakon primjene.  Prirodne boje postati će jače i izdržljivije tijekom vremena, što znači da će biti čvršće tjedan dan nakon primjene i još jače tijekom mjeseci.

 

 

Ako Vam je potrebna pomoć nemojte se ustručavati kontaktirati nas telefonom ili e-mailom.

Svoja iskustva sa prirodnim bojama rado ćemo  podijeliti sa Vama.

Odgovori

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbe iznad 1.000,00 kn.

SAZNAJ VIŠE

NAPOMENE

- Navedena cijena na ovoj stranici ne uključuje cijenu dostave. Robu dostavljamo putem dostavne tvrtke Overseas po njihovom važećem CJENIKU.

- Ukoliko naručenu robu trenutno nemamo na lageru, istu ćemo dostaviti u najkraćem mogućem roku.

SAZNAJ VIŠE
Sadržaj se uređuje...

Pogledaj album na Pintrestu

ZAŠTO KREIDEZEIT ?

Imaju antifugalne i antialergijske komponente.

 
 

KONTAKT

Tel: +385 91 723 1735

E-mail: info@terradecor.hr

Adresa:
Milutina Barača 22a
51000 Rijeka

RADNO VRIJEME

PON - PET: 8 - 18 H

SUB: 8 - 13 H

 

KORISNI LIKNOVI

Pravila o privatnosti

Uvjeti plaćanja

Dostava

Načini plaćanja

Vraćanje robe

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Terradecor.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podateke o korisniku, Terradecor.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Terradecor.hr se ovabezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Terradecor.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

© 2020 Terradecor d.o.o | Sva prava pridržana.