PAKIRANJA
ulje za poddrveni pod

Tvrdo ulje za podove

Od: 143.00 Kn

Clear selection

Opis proizvoda

OPĆENITO

Kako bi se zadržala prirodna svojstva drva  važna je obrada difuznim sredstvom.

U prirodna svojstva drva ubrajaju se  primanje i ispuštanje vlage, te na taj način poboljšanje klime prostora, kao i toplina kontakta. Drvo premazano lakom izgubilo je ta svojstva. U pukotine prodire vlaga. Drvo postaje sivo ili čak trune. U tom slučaju pod treba kompletno izbrusiti, te ponovno obraditi. Obrada pomoću tvrdog ulja za podove  je difuzna, ne puca,  a moguća je sanacija  samo oštećene dijelove.

PRIMJENA

Postojana površinska zaštita za neobrađeno drvo, neobrađeni pluto i prirodni kamen, za podove i slične površine koje se troše (kuhinjske radne ploče, namještaj). Samo za unutarnju primjenu.

SVOJSTVA

Kreidezeit tvrdo ulje za podove prodire u podlogu, vrlo je izdašno, te stvara postojanu impregnaciju koja zgusne  površine. Difuzno je, odbija prljavštinu i vodu, a proizvedeno je od prirodnih sirovina koje stvaraju sloj voska.

SASTOJCI

Laneno ulje, štand laneno ulje, štand ulje za drvo, dvostruko rektificirano portugalsko balzam terpentinsko ulje Kalkkolophonium, Kolophoniumglyzerinester, bezolovne suhe tvari.

Može se razrijediti sa do 20% Tempertinovog ulja i nijansirati sa svim našim pigmentima.

  • Potrošnja: ovisno o poroznosti podloge, oko 0,065l do 0,100l / m2 po jednom premazu
  • (0,75 l / 12 m2)

Dodatne informacije

Pakiranje

20 l, 2,5 l, 10 l, 5 l, 0,75 l

Recenzije

Još nema objavljenih recenzija, želiš li objaviti svoju?

Be the first to review “Tvrdo ulje za podove”