kazein mramor boja
Crkva Sv.Nikolai u LeipziguBachckirche u ArnstadtuDvorac-Sondershausen

Kazein Mramorna boja

Od: 461.00 Kn

Clear selection
Kategorija: .

Opis proizvoda

OPĆENITO

Kazein je složena mješavina proteina dobivena  iz mlijeka. U prahu pomiješan sa mramornim brašnom i sodom postiže izvrsnu moć prianjanja i zaštite same podloge. Stoljećima su ljudi znali da je vapno pomiješano sa kazeinom odlično vezivo  za boje i ljepila. Takve radove možemo danas vidjeti u crkvama i na povijesnim spomenicima. To dokazuje izvrsnu kvalitetu kazeina. No ne samo kvaliteta već i ekološka proizvodnja razlozi su za otkrivanje i unapređivanje starih recepata.

PRIMJENA

Za zidove i stropove u interijeru. Prikladna za upijajuće podloge npr. žbuku, kamen, beton, Raufaser tapete, obične papirnate tapete, gipsani karton, gips vlaknaste ploče. Može se koristiti i kao premaz na stare disperzivne boje ali uz prethodni probni premaz koji daje pozitivan rezultat. Ne koristi se na podlogama kao što su lanene boje, uljene boje, lateks boje, sintetički materijal, metal, podloge s ostacima ljepila za tapete, te na glatkim, ne upijajućim površinama , te površinama koje su uvijek vlažne. Za vlažne prostore preporučamo KREIDEZEIT Vapnenu boju (art. 888).

SVOJSTVA

-prah koji se miješa sa vodom

-lagano se obrađuje

-visoko paropropusna

-izvrsno pokriva

- prirodno bijela zbog finog mramornog brašna,

-bez titan bijele boje

-može se brisati i višestruko premazati

-svi sastojci su prirodnog porijekla

-bez konzervansa

SASTOJCI

Mramorno brašno  raznih granulacija, kreda, kazein, porculanska zemlja, talk, dijatomejska zemlja, soda, metil celuloza.

 

  • Potrošnja: 145 g pudera na 1 m2
  • Pakiranja:  (10 kg / 70 m2), (25 kg / 175 m2)

 

 

 

Dodatne informacije

Pakiranje

2,5 kg, 25 kg, 5 kg, 10 kg

Recenzije

Još nema objavljenih recenzija, želiš li objaviti svoju?

Be the first to review “Kazein Mramorna boja”