Prirodan izbor za jaslice i dječje sobe

Korištenjem prirodnih boja savršen je način za uređenje dječjih soba.  Prirodne boje mogu biti jarke kao ultramarin plava pa do zagasitih boja kao umbra crveno smeđa ili nešto između. Kreidezeit boje mogu se koristiti za izradu mekih i pozitivnih prostora koji su savršeni za spavanje, igranje i maženje.  Prirodne boje tonirane sa zemljnim i mineralnim pigmentima imaju dubinu i sjaj i ne mogu se uspoređivati sa konvencionalnim lateks bojama.  Najbolje od svega, imati će te komfor znajući da koristite najsigurnije i najekološkije boje dostupne na tržištu.

Održivo

I sami možemo pridonijeti očuvanju okoliša za buduće naraštaje kroz jednostavan odabir prirodnih boja. Prirodne boje dobivaju se od minimalno obrađenih održivih sastojaka kao što su glina, vapno i mramor.  Nastojimo pružiti Vam najveiše  eko- friendly materijale na tržištu, a mi smo predani svome radu kako bi svijet bio bolje mjesto za život. Sve Kreidezeit boje rade se u uljično-neutralnoj tvornici  a za kvadrat prodane boje kupuje se kvadrat kišnih šuma takozvanih zelenih pluća zemlje.

Napravljeno za zdravlje Vašeg djeteta

Konvencionalne lateks boje sadrže stotine kemikalija na koje mala djeca mogu biti posebno osjetljiva, uključujući HOS ili VOC (hlapljive organske tvari) i druge štetne kemikalije. Nedavna studija tima znanstvenika sa američkog sveučilišta Harvard i švedskog  sveučilišta  Karlstad zaključio je da propilen, glikol i glikoeter (PGEs) kemikalije koje se nalaze u većini boja na bazi vode mogu biti odgovorni za neke dječje alergije, poput astme,  ekcema  i  dišnih alergija. Boje koje su označene sa  zero-VOC  još uvijek mogu sadržavati i do 5 % HOS-a po litri pa čak i prije nijansiranja ( nijansiranje može znatno povećati  udio VOC-a). VOC ili HOS su kemikalije koje se  koriste u običajenim bojama kako bi se boja na zraku osušila. Isparavanje se može nastaviti još jako dugo nakon što se boja osuši  što predstavlja zdravstveni rizik. Kreidezeit boje za zidove su 100% VOC free i napravljeni su od potpuno prirodnih sastojaka.

Nekoliko savjeta za uređenje dječije sobe

  • Trebate inspiraciju za boju? Jednostavno, potražite na stvarima koje volite, npr. slika, deka ili namještaj.
  • Imajte na umu da djeca vrlo brzo rastu. Ukrasite sobu za najmlađe tako da lako možete prijeći na dječju sobu, kako bi ste uštedjeli vrijeme i novac.  Foto tapete mogu trenutno izgledati simpatično, ali vjerovatno neće odgovarati vašem trogodišnjem djetetu. Trajni dekor štedi Vaš novac i dobar je za okoliš.
  • Prirodne boje mogu bit jarke, nenametljive bijele ili bež boje. Možete koristiti neutralnu pozadinu i dodavati boje sa slike ili namještaja.
  • Razmislite o korištenju naše najizdržlivije boje Vapnene boje, jer kako djeca rastu tako se i zidovi sa vremenom oštećuju. Zbog visoke lužnatosti Vapnena boja spriječava pojavu plijesni i rast bakterija. Vapnenu boju preporučuju i lječnici.
  • Ne zaboravite udobnu stolicu, fotelju ili kauč. Majke (i očevi) provode mnogo vremena hraneći i tješući svoju djecu. Pobrinite se da imate udobno mjesto za provesti duge sate uz svoje djete.
  • Držite se jednostavnosti! Prije nego li zatrpate sobu namještajem razmislite da li Vam je to uistinu potrebno. Na primjer, mnogi roditelji smatraju da im je laše promjeniti pelene svoje bebe na krevetu, jastuku ili podu nego na ormariću za presvlačenje beba.
  • Probajte šablonsko iscrtavanje. U Vašoj omiljenoj boji može izgledati fantastično.
  • Ostanite vjerni svome ukusu. Nemožete podnijeti rozu boju? Nema razloga bojati zidove samo zato što očekujete djevojčicu.  Vaša dječja soba trebala bi biti u stilu cjelog doma, npr ako ste moderan tip dječja soba u tradicionalnom stilu nije za Vas. Dječja soba treba biti umirujući prostor i za Vas.
  • Boje koje se posebno vole u dječjim sobama: Ultramarin plava, Ultramarin ljubičasta, Sunčano žuta, Oker zlatna a pogotovo Vapnene bijele boje koje odlično reflektiraju svjetlo.

Odgovori

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbe iznad 1.000,00 kn.

SAZNAJ VIŠE

NAPOMENE

- Navedena cijena na ovoj stranici ne uključuje cijenu dostave. Robu dostavljamo putem dostavne tvrtke Overseas po njihovom važećem CJENIKU.

- Ukoliko naručenu robu trenutno nemamo na lageru, istu ćemo dostaviti u najkraćem mogućem roku.

SAZNAJ VIŠE
Sadržaj se uređuje...

Pogledaj album na Pintrestu

ZAŠTO KREIDEZEIT ?

Imaju antifugalne i antialergijske komponente.

 
 

KONTAKT

Tel: +385 91 723 1735

E-mail: info@terradecor.hr

Adresa:
Milutina Barača 22a
51000 Rijeka

RADNO VRIJEME

PON - PET: 8 - 18 H

SUB: 8 - 13 H

 

KORISNI LIKNOVI

Pravila o privatnosti

Uvjeti plaćanja

Dostava

Načini plaćanja

Vraćanje robe

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Terradecor.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podateke o korisniku, Terradecor.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Terradecor.hr se ovabezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Terradecor.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

© 2020 Terradecor d.o.o | Sva prava pridržana.